0

Bastuhus Bergen 70 med loft / Fritidshus

Artikelnr: A-29

Bastuhus eller fritidshus för den som vill ha en rymlig lösning med stor umgängesyta.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Bastuhus eller fritidshus för den som vill ha en rymlig lösning med stor umgängesyta.

  Rakt igenom mycket gedigen stuga med riktigt hög mysfaktor. Stugan är 19,9 kvm utvändigt mått samt veranda där tacket täcker 4,3 kvm. Bastun 3,6 kvm med lavar i två plan samt förmak och täkt uteplats. Stugan har även loft och den sammanlagda ytan är tänkt att rymma upp till 4 övernattande gäster. 

  Umgängesytan utanför bastu har 3 stora härliga glasade ytor som släpper in mycket ljus. Bastuhuset har även 3 fönster i höjd med loft ger ytterligare ljusinsläpp. Fönster och ytterdörr är bestyckade med dubbelglas Byggnaden är knuttimrad av 70mm gran och 28mm brädor i tak samt golv. Takbeläggning är Icopal bitumen och levereras i första hand svart, alternativet är tegelröd om det anges vid beställning. Golvbrädor och golvbjälkar ingår och det går naturligtvis att komplettera med golvisolering. Husgrund kommer till  och du avgör husgrundens utformning utifrån dina förutsättningar. Kontakta oss gärna för råd.  

  Bergen Bastuhus levereras som byggsats och tar ca 3 arbetsdagar att bygga, ritningar och skruv ingår. Bastuhuset kan omfattas av regler för bygglov, kontakta din kommun för mer information. Bergen 70 levereras obehandlad, kontakta din färg butik för val av färg. 

  I manualer kan bastuaggregat förekomma för att visa exempel på installation. Bastuaggregat tillkommer och vi lämnar gärna offert.

  För denna produkt gäller fri frakt. Behöver ni hjälp med avlastning kontaktar ni oss så hjälper vi till med tjänsten och pris. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.