0
Fri frakt *

Bastustuga Bastu Halden XL

Artikelnr: A-1

Riktigt rymlig bastu med stora glasytor! Helt perfekt framförallt för den med härlig utsikt.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Riktigt rymlig bastu med stora glasytor!

  Helt perfekt framförallt för den med härlig utsikt. Fungerar för den stora familjen och kanske till företag för personalvård. Här sitter du bekvämt och tittar ut över sjön och mark. Halden XL har byggyta 14,4 kvm inkluderat taktäckt veranda förmak och bastu. Bastuhuset är 12,1 kvm exkluderat verandan. Bastun är tänkt för upp till fem användare. I förmaket kan du klä om eller hänga av dig badrocken innan du kliver innanför den färgade glasdörren in till bastun. 

  Bastun tar ca 2 dagar att bygga och levereras med två stora höga dubbelfönster samt ett högt enkelfönster enligt bild. Glasad låsbar ytterdörr och dörr av tonat glas in till bastun samt en dörr in till förmaket ingår. Bastulavar av al  är inkluderade och det är även bänk i förmaket och till terrassen.

  Stugan levereras obehandlad byggsats av 40 mm korsvirke och materialet är  gran. Till byggsatsen ingår även skruv. Brädor i golv och tak är 28 mm och det ingår takbeläggning av Icopal bitumen i svart utförande. Takbeläggningen kan även levereras i tegelrött om så önskas. Stugans höjd och storlek gör att den går under regler för friggebod, kontakta din kommun för information. Grunden byggs efter egna behov, kontakta oss gärna för tipps och idéer.  

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. I manualer kan bastuaggregat förekomma för att visa exempel på installation. Bastuaggregat tillkommer och vi lämnar gärna offert.

  Välkommen att kontakta oss med frågor, för denna produkt gäller fri frakt. Kunden ansvara för lossning av gods och det skall ske med truck/traktor/kran. Vi kan ombesörja avlastning och fakturerar då 3900kr. E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.