0

Bergen Uteplats

Artikelnr: A-18

Lusthus eller uteplats att njuta av.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1204kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Lusthus eller uteplats att njuta av. 

  En härlig lösning som ger en härlig uteplats och som som ger skugga på sommaren och skyddar från regn. Byggnaden är 14,4 kvm vilket gör att paviljongen går under regler för Friggebod. Du får i din trädgård ha friggebod upp till 15 kvm utan bygglov.

  Paviljongen levereras som byggsats och bör kunna monteras på ca 1 dag. Det är knuttimmer konstruktion av gran och materialet är 40mm. Du kan köpa till Schingel av oss och får då allt i samma sändning. Tag kontakt med oss för pris, ring eller skicka mail så svarar vi. 

  Kontakta din kommun för att få hjälp med regler som gäller lokalt. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor -
  Mått utvändigt 420 x 420
  Takutsprång 26
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 2
  Schingel (1 pack = 3 m2) 9
  Paket dimension L-B-H 444 x 108 x 45
  Vikt (kg) 770
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.