0

Bianca 9,2 m2 Friggebod / Förråd

Artikelnr: A-19

Mångsidiga Bente IV.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
979kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Mångsidiga Bente IV.

  En rymlig Friggebod med fönster på sidan, designen är kvadratisk och ger ett brett användningsområde. Här är 9,2 kvm att förvalta och här finns plats att sätta in en bäddsoffa eller säng och ha som extra rum eller läshörna. Det kan i början vara en stor lekstuga för att sedan övergå till skön plats för kaffepaus, stort förråd eller rymlig friggebod. Du avgör och vi levererar om så önskas. Bente levereras som byggsats som normalt krävs ca 1 arbetsdag för montage. Det är knuttimmer konstruktion av 28mm gran och dubbeldörr med glas samt beslag enligt bild ingår. Här ingår även ett fönster golvbrädor. Vi lämnar även pris på shingel om så önskas och du får då med det i samma sändning.

  Generellt gäller att du får ha sammanlagt upp till 15 kvm friggebodar på din tomt. Kontakta din kommun för korrekt information.  

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 28
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 355 x 294
  Takutsprång 50
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 2
  Schingel (1 pack = 3 m2) 6
  Paket dimension L-B-H 392 x 108 x 52
  Vikt (kg) 676
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.