0

Blockhaus 40mm 23+4,6 m2

Artikelnr: A-160

Attefallshus Blockhaus 23kvm och ytterligare 4,6kvm under utskjutande tak.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1667kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Attefallshus Blockhaus 23kvm och ytterligare 4,6kvm under utskjutande tak. 

  Attefallshus byggt i knutvirkeskonstruktion av 40mm virke som vuxit på nordliga breddgrader. En fantastisk fin stuga där vi helt lämnar över till dig att avgöra hur slutresultatet skall se ut. Dubbeldörr samt tvåluft fönster på framsidan och ytterligare ett tvåluft fönster på sidan. Foder, beslag, skruvsats, vindkivor och takfotsbrädor ingår. 

  Schingel till taket är ett tillval och vi lämnar gärna pris och du får möjlighet att få med det i samma sändning. 

  Kontakta din kommun för detaljer kring bygglov för Attefallshus, vi har generella regler men råder alla att kontrollera reglerna lokalt för din fastighet. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till just din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.