0

Boden II Loft 9,7 + 4,7 m2

Artikelnr: A-20

Boden II är den smarta lösningen! Detta är den smarta lösningen för den som behöver extra rum utanför huset utan att ha bad och kök.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1742kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Boden II är den smarta lösningen!

  Detta är den smarta lösningen för den som behöver extra rum utanför huset utan att ha bad och kök. Här är 9,7 kvm + 4,7 kvm uppe på loftet. Byggytan (Ytan som täcker mark och där ingår det utskjutande taket) för Boden II är 12,4 kvm. Höjden är 3,4 m till taknock. Eftersom den kliver över 3 meter ovan mark kan du inte bygga stugan med stöd av regler för Friggebod. Regler om Attefall tillåter upp till 30 kvm utan bygglov. Det finns regler kring Attefall så som avstånd till boningshus och granne så kolla med din kommun lokalt vad som gäller för dig så blir allt rätt. 

  Boden II levereras som byggsats av obehandlad gran som är 40mm och konstruktionen är knuttimmer. Det ingår två fönster, golvbrädor och glasad dubbeldörr samt beslag. Samtliga glas är av typen dubbelglas för god isolering. Vi beräknar byggtiden till ca 2 dagar. Du kan välja till Shingel och då kommer det i samma sändning. Kontakta oss för pris på shingel. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 290 x 380
  Takutsprång 100
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 2
  Schingel (1 pack = 3 m2) 8
  Paket dimension L-B-H 480 x 108 x 70
  Vikt (kg) 1105
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.