0

Brantevik I, 10,8 + 4,1 Friggebod

Artikelnr: A-21

Friggebod med uteplats! Byggytan med utskjutande tak inräknat är 14,9 kvm.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1250kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Friggebod med uteplats!

  Byggytan med utskjutande tak inräknat är 14,9 kvm. Det medför att du kan bygga Friggebod Brantevik I med stöd av regel för Friggebod. Det utskjutande taket är skall ge skugga på sommaren och skydda från en del nederbörd. Ytan med väggar runt om är 10,8 kvm så här finns plats för övernattande gäster, lek för barn eller kanske hobbyrum. 

  Friggeboden levereras som byggsats av 40 mm obehandlad gran. Konstruktionen är knuttimmer och det ger mycket stabil konstruktion. Ett fönster samt dubbeldörr med glas samt beslag ingår och det gör även golvbrädor. Glasen är av typen dubbelglas för god isolering. Shingel är tillval, kontakta oss för pris och du kan få med det i samma sändning. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

   

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 380 x 320
  Takutsprång 125
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 2
  Schingel (1 pack = 3 m2) 8
  Paket dimension L-B-H 445 x 108 x 63
  Vikt (kg) 1145
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.