0

Carina 9,2 m2 Friggebod / Förråd

Artikelnr: A-22

Carina är Friggebod i modern design.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1000kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Carina är Friggebod i modern design. 

  Går att använda som förråd eller friggebod och ytan är 9,2 kvm. Glasade dubbeldörrar med beslag ingår. Vi skickar även med ett fönster och det skall sitta högt för att göra möbleringen mer flexibel. Perfekt som hobbyrum eller förvaring vid poolen. 

  Carina kommer som byggsats och är av 28 mm obehandlad gran. Konstruktionen är stabil knuttimmer. Golvbrädor ingår och Shingel finns som tillval. Kontakta oss för pris och du kan få med det i samma sändning. Byggtiden skall beräknas till 1 dag och den som tar det lugnare behöver 2 dagar. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 28
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 355 x 294
  Takutsprång 50
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 2
  Schingel (1 pack = 3 m2) 5
  Paket dimension L-B-H 380 x 108 x 51
  Vikt (kg) 642
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.