0

Dixon

Artikelnr: A-44

Dixon 4 kvm är det lilla extra utrymmet där du förvarar trädgårdsredskap, dynor eller annat som behöver skyddas.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
791kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Dixon 4 kvm är det lilla extra utrymmet där du förvarar trädgårdsredskap, dynor eller annat som behöver skyddas. Det kanske kan vara en liten lekstuga för de minsta på sommaren och förvaring på vintern. Kanske skall det in en brits, några böcker och ett par sköna hörlurar med bra musik. En dörr med fönster och ett fönster för sidovägg med beslag ingår så det kommer in ljus och det går att stänga om sig. 

  Dixon förrådet levereras som byggsats och materialet är 28 mm gran. Konstruktionen är knuttimmer och shingel eller takpapp är ett tillval. Kontakta oss gärna för pris på tak beklädnad om ni vill ha det i samma sändning. Dixon är beräknad till en dags arbete.

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

    

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 28
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 220 x 220
  Takutsprång 30
  Paket dimension L-B-H 240 x 110 x 51
  Vikt (kg) 430
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.