0
Fri frakt *

Fellin Bastuhus

Artikelnr: A-33

Härlig bastu med loft och veranda! Fellin bestuhus är 25 kvm inkluderat taktäckt veranda och är tänkt att användas av upp till 4 personer.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Härlig bastu med loft och veranda!

  Fellin bestuhus är 25 kvm inkluderat taktäckt veranda och är tänkt att användas av upp till 4 personer. Stugan är 4,6 m hög vilket ger bra med rymd även på loft. Ytan exkluderat taktäckt veranda är 19,9 kvm. Stugan levereras med glasad pardörr och 3 st dubbelfönster för stort insläpp av ljus. Utöver det ingår en sidodörr, en innerdörr samt en dörr in till bastun i tonat glas. Bastulavar av al ingår och det ingår ett fönster även till bastun.

  Stugan är en byggsats av knuttimmer. Konstruktionen är av 70 mm gran och levereras med 28mm tak och golvbrädor. Fönster samt ytterdörr är tvåglas konstruktion och dörren in till bastu är av 8mm tonat säkerhetsglas. Skruvsats och takbeläggning av Icopal bitumen ingår.  Takbeläggning levereras i svart men kan även levereras i tegelrött utan extra kostnad. Höjden på bastustugan medför att den kan vara bygglovspliktig, kontakta alltid din kommun för mer information. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  I manualer kan bastuaggregat förekomma för att visa exempel på installation. Bastuaggregat tillkommer och vi lämnar gärna offert.

  Fri frakt gäller för denna produkt, kostnad för avlastning tillkommer om ni behöver det. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.