0
Fri frakt *

Fellin Sommarhus / Fritidshus

Artikelnr: A-41

Härlig stuga med loft och veranda! Fellin Sommarhus är 25 kvm inkluderat taktäckt veranda och är tänkt att användas av upp till 4 personer.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Härlig stuga med loft och veranda!

  Fellin Sommarhus är 25 kvm inkluderat taktäckt veranda och är tänkt att användas av upp till 4 personer. Stugan är 4,6 m hög vilket ger bra med rymd även på loft. Ytan exkluderat taktäckt veranda är 19,9 kvm. Stugan levereras med glasad pardörr och 3 st dubbelfönster för stort insläpp av ljus. Utöver det ingår en sidodörr, en innerdörr samt en dörr in till bastun i tonat glas. Bastulavar av al ingår och det ingår ett fönster även till bastun.

  Stugan är en byggsats av knuttimmer. Konstruktionen är av 70 mm gran och levereras med 28mm tak och golvbrädor. Fönster samt ytterdörr är tvåglas konstruktion. Skruvsats och takbeläggning av Icopal bitumen ingår.  Takbeläggning levereras i svart men kan även levereras i tegelrött utan extra kostnad. Höjden på bastustugan medför att den kan vara bygglovspliktig, kontakta alltid din kommun för mer information. Bilder skall ses som exempel bilder och eventuella inredningsdetaljer i bild ingår ej. Grunden inför byggnation skall anpassas till behov och underlag, kontakta oss gärna för tips och idéer. 

  Höjden för Fellin är 4,6 m för att ge bättre utrymme på loftet. Maximal höjd för Attefall är 4 meter ovan mark. Det betyder denna enhet sannolikt omfattas av regler som kräver bygglov. Tag kontakt med ditt lokala kommunkontor så får du korrekt information.  

  OBS; Bilder är exempelbilder., ladda ned produktblad för detaljerad information om vad som ingår. 

  För denna produkt gäller fri frakt. Behöver ni hjälp med avlastning kontaktar ni oss så hjälper vi till med tjänsten och pris. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.