0

Förråd Baseco Bruks bod 10 m2

Artikelnr: A-89

Baseco Bruks Bod är 10 kvm hög kvalitet med dubbeldörr.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1167kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Bruks Bod är 10 kvm hög kvalitet med dubbeldörr. Perfekt till förvaring eller hobby. I denna version går taket ut en bit över dörrarna.  

  Stommen är av 45x145 mm furu och det är stabil knuttimmerkonstruktion. Hela produkten andas kvalitet och du kan känna dig trygg med hela konstruktionen. Vi skickar med takbrädor, vind och takfotsbrädor. Golvbrädorna är 25 mm och golvlist är med i sändningen. Dubbel förrådsdörr är inkluderad i priset. Vi lämnar gärna offert på takpaket med eller utan schingel. 

  Stugan levereras som byggsats och den är obehandlad. Ladda ned produktbladet i anslutning till denna text för specifikation om vad som ingår i baspaket. Bilderna är exempelbilder och kan innehålla detaljer som takpapp, möbler och annat som inte ingår.

  3900 kr för hemleverans, lossning ingår ej. Leverans sker till angiven adress, farbar väg för lastbil krävs. Kunden ordnar själv lossning med ex. traktor med gafflar. Kontakta oss gärna om ni behöver pris och hjälp med lossning. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.