0

Fredrikstad 9 + 4,5 m2 Friggebod / Förråd

Artikelnr: A-47

Perfekt stor friggebod med förråd i modern design! I denna modell går vi bort från traditionellt sadeltak och går mot funkisstil.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1666kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Perfekt stor friggebod med förråd i modern design!

  I denna modell går vi bort från traditionellt sadeltak och går mot funkisstil. Här är 9 kvm friggebod med 4,5 kvm förråd och du kan ha det vid poolen, i trädgården som friggebod eller förråd. Stabil knuttimmer konstruktion av 40 mm gran. Byggsatsen kommer obehandlad med helglasad pardörr och helglasad enkeldörr inklusive beslag. Samtliga glas är av typen dubbelglas för god isolering. Tak och golvbrädor ingår. Takpapp eller Schingel är tillval, begär pris så återkommer vi. Beställer ni takpapp eller Shingel så kommer det med i samma sändning. 

  Ladda ned bifogade filer för detaljerad information om vad som ingår. Bilderna är exempelbilder och kan innehålla detaljer, möbler och annat som inte ingår.

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 470 x 320
  Takutsprång 30
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 2
  Schingel (1 pack = 3 m2) 7
  Paket dimension L-B-H 585 x 120 x 59
  Vikt (kg) 1275
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.