0

Friggebod Baseco Bruks bod 15 m2

Artikelnr: A-51

Baseco Bruks bod 15 m2 är friggebod eller förråd, vi lämnar till dig att avgöra hur du vill förvalta 15 kvm.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1400kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Bruks bod 15 m2 är friggebod eller förråd, vi lämnar till dig att avgöra hur du vill förvalta 15 kvm. En mycket gedigen lösning med många användnings områden. 

  En riktigt stabil stomme av 45 mm furu i knuttimmer konstruktion av bästa kvalitet tillverkat från Baseco. Här ingår dubbeldörr för god tillgänglighet med förstärkt låskolv så du kan låsa in det du vill förvara. För att golvet skall klara hög belastning levereras 25 mm grovt golv samt golvlist för det visuella.

  Förrådet kommer som byggsats och levereras obehandlat. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  3900 kr för hemleverans, lossning ingår ej. Leverans sker till angiven adress, farbar väg för lastbil krävs. Kunden ordnar själv lossning med ex. traktor med gafflar. Kontakta oss gärna om ni behöver pris och hjälp med lossning. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.