0

Friggebod Placas II Funkis 10,6 m2

Artikelnr: A-119

Placas II friggebod i funkisstil! Här är 10,6 kvm och en gedigen lösning.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1416kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Placas II friggebod i funkisstil! Här är 10,6 kvm och en gedigen lösning. Framsidan är bestyckad med två fönster med spröjs och helt glasade dubbeldörrar för bästa utsikt och ljusinsläpp. 

  Självklart ingår takunderlagsbrädor, vind och takfotsbrädor samt golvunderlagsbrädor. Beslag till dörrar och fönster tillsammans med foder och täcklist är inkluderat. Placas II är av 40 mm gran och knuttimmer konstruktion. Samtliga glas är dubbelglas för god isolering. Friggeboden levereras obehandlad och som byggsats med en byggtid som är 1-2 dagar. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar under fliken "Filer" in anslutning till denna text. Taktäckning, täckpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 400 x 300
  Takutsprång 62
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 3
  Schingel (1 pack = 3 m2) 11
  Paket dimension L-B-H 420 x 120 x62
  Vikt (kg) 850
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.