0

Fritidshus Johnny C 30,7 m2

Artikelnr: A-102

Johnny är ett fritidshus med total byggyta på 30,7 kvm. Altanen är 7,7 kvm, stort rum i stugan 21,2 kvm och ett mindre rum tänk att använda till våtrum eller förvaring är 1,8 kvm.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1979kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Johnny är ett fritidshus med total byggyta på 30,7 kvm. Altanen är 7,7 kvm, stort rum i stugan 21,2 kvm och ett mindre rum tänk att använda till våtrum eller förvaring är 1,8 kvm. 

  En fantastisk stuga med mycket generösa glasytor. Något att bygga vid sjön nära skog och mark eller på tomten för umgänge. Här ingår 2 dubbelfönster, två enkelfönster och dubbeldörr med fönster. Samtliga fönster är av dubbelglas för god isolering.

  Stommen är av 40 mm knuttimmer och kommer som obehandlad byggsats. Takbrädor, vindbrädor och golvbrädor ingår naturligtvis. Utöver det ingår samtliga beslag.

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  För denna produkt gäller fri frakt. Kontakta oss om ni behöver hjälp med lossning av gods och pris för den tjänsten. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 500 x 500
  Takutsprång 20
  Paket dimension L-B-H 550 x 110 x 108
  Vikt (kg) 2000
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.