0

Hagen 40mm Mini 17,8 m2

Artikelnr: A-112

Riktigt rymlig lyxig bastu med stora glasytor! 17,8 kvm varav 5,7 kvm utomhus under tak och takutsprång.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Riktigt rymlig lyxig bastu med stora glasytor! 17,8 kvm varav 5,7 kvm utomhus under tak och takutsprång. 

  Helt perfekt, framförallt för den med härlig utsikt! Här sitter du bekvämt och tittar ut över sjön och mark. Hagen Mini har byggyta som är 17,8 kvm inkluderat taktäckt veranda och bastu. Bastu och relaxdelen är 12,1 kvm. Bastun är tänkt för upp till 4 användare. I relaxdelen kan du klä om, sitta och njuta eller hänga av dig badrocken innan du kliver innanför den färgade glasdörren in till bastun.

  Bastun tar ca 2-3 dagar att bygga och levereras med totalt tre höga fönster  samt glasad dörr in till bastustugan. Dörren in till bastun är av tonat säkerhetsglas. Bastulavar av al är naturligtvis inkluderade i priset. 

  Stugan levereras obehandlad byggsats av 40mm korsvirke för god isolering. Till byggsatsen ingår även skruv. Brädor i golv och tak är 24 mm och det ingår takbeläggning av Icopal bitumen i svart utförande. Takbeläggningen kan även levereras i tegelrött om så önskas. Stugans höjd och storlek gör att den går under regler för friggebod, kontakta din kommun för information. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. I manualer kan bastuaggregat förekomma för att visa exempel på installation. Bastuaggregat tillkommer och vi lämnar gärna offert.

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.