0

Hanko Plus Bastustuga 70

Artikelnr: A-48

Stilren traditionell bastustuga.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Stilren traditionell bastustuga.

  Hanko bastustuga 70 har 7,9 kvm byggyta och rymmer både bastu och bekväm förmak. Dörren är helglasad för bra ljusinsläpp men här har vi minskat ytan på fönster för att få en mer diskret lösning med minskat insyn till bastun. I utförande 70 ingår 2-glas konstruktion i fönster och ytterdörr.

  Bastulav i två plan ingår och bastun är tänkt för användning av upp till fyra personer. Dörren in till bastun är av tonat glas. Vill du ha en fin bastu med begränsad insyn där framsidan ger större handlingsfrihet vid möblering är detta rätt bastuhus för dig.

  Hanko bastustuga levereras som obehandlad byggsats och beräknas ta 1-2 dagar att bygga. Det är korsvirkes konstruktion av 70 mm gran. Golv och takbrädor är av 28mm gran. 

  Till byggsatsen ingår skruvsats och det ingår takbeläggning av Icopal bitumen i svart utförande. Takbeläggningen kan även levereras i tegelrött om så önskas. Stugans höjd och storlek gör att den går under regler för friggebod, kontakta din kommun för information. Grunden byggs efter egna behov, kontakta oss gärna för tipps och idéer.  

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, bastuaggregat, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

   

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.