0

Kenly 6,9 m2 Friggebod / Förråd

Artikelnr: A-110

En fin enhet med dubbeldörr som ger 6,9 kvm att möblera eller använda som förråd.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
937kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  En fin enhet med dubbeldörr som ger 6,9 kvm att möblera eller använda som förråd. Dubbla dörrar med fönster i båda ger bra ljusinsläpp. 

  Förrådet eller om du vill "Friggeboden" är byggt av 28 mm knuttimmer vilket ger mycket stabil lösning. Dubbla öppningsbara dörrar med fönster för ljusinsläpp. Detta förråd kan även fungera för övernattande gäster om så önskas. Förrådet är med andra ord rymligt och vi lämnar självklart till dig att avgöra hur du vill nyttja det. 

  Kenly kommer som obehandlad byggsats. Takbrädor, vind och tafotsbrädor ingår. Vi skickar även med ett underlagsgolv. Beslag ingår och behöver inte köpas till. Takutsprånget på framsidan är 2,2 kvm vilket ger 9,1 kvm total byggyta. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

  Dokument

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 28
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 320 x 250
  Takutsprång 65
  Paket dimension L-B-H 352 x 120 x 48
  Vikt (kg) 706
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.