0

Kolding 40mm, 13 + 6,8 m2

Artikelnr: A-111

Avslappnad stuga med skön altan! Här kan du möblera 13 kvm bakom dörr och glas samt 6,8 kvm under tak i skydd av sol eller regn.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1833kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Avslappnad stuga med skön altan! Här kan du möblera 13 kvm bakom dörr och glas samt 6,8 kvm under tak i skydd av sol eller regn.  

  Friggeboden är byggt av 40 mm korsvirke vilket ger mycket stabil lösning. Dubbla öppningsbara dörrar med fönster och ytterligare två stora fönster för bra ljusinsläpp. Stommen är av 40 mm vilket ger bättre isoleringsförmåga och enheten går naturligtvis att tilläggsisolering. Allt glas är av typen 2-glas för god isoleringsförmåga. Stugan är rymlig och ger många användningsområden i både sol och regn.

  Kolding har mått som tillåter att du bygger den med stöd av attefallshus. Kontakta ditt lokala kommunkontor för mer information om just din fastighet. 

  Kolding kommer som obehandlad byggsats. Takbrädor, vind och tafotsbrädor ingår. Vi skickar även med ett underlagsgolv. Beslag ingår och behöver inte köpas till. Takutsprånget på framsidan är 6,8 kvm vilket ger 19,8 kvm total byggyta.

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår.

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

    • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 380 x 380
  Takutsprång 20
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 3
  Schingel (1 pack = 3 m2) 10
  Paket dimension L-B-H 590 x 120 x 59
  Vikt (kg) 1250
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.