0

Luna 17 m2

Artikelnr: A-114

Luna 17 kvm med härlig inglasad altan för sköna stunder.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
2416kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Luna 17 kvm med härlig inglasad altan för sköna stunder. 12,2 kvm rum och 4,8 kvm altan med maximalt insläpp av natur och ljus. 

  Luna är en modern stuga med mängder av panoramafönster. Här finns platts för både vila och lek. Ett tillhåll för ungdomarna eller övernattande gäster. Stugan levereras som obehandlad byggsats, konstruktionen är korsvirke och väggarna är 40 mm. Golvunderlag och takunderlag. Ni kan montera stugan själva genom att följa manualen som är inkluderad. fönster och dörrar är av typen 2-glas och beslag ingår i priset.

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 572 x 328
  Takutsprång 215
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 2
  Schingel (1 pack = 3 m2) 8
  Paket dimension L-B-H 600 x 110 x 68
  Vikt (kg) 1250
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.