0
Fri frakt *

Maranello Garage

Artikelnr: A-39

Maranello är 59 kvm och en kombination av Garage, Carport och Förråd med plats för två bilar.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Maranello är 59 kvm och en kombination av Garage, Carport och Förråd med plats för två bilar. Eller kanske blir garaget ett hobbyrum för snickerier eller verkstad för MC, det avgör du. Förrådet är 13,3 kvm, ytan i garaget är 22,3 kvm och carporten är 19,6 kvm. Detta är ett riktigt stabilt garage att njuta av i många år för den som behöver ett rejält och stort garage. 

  Garaget levereras som byggsats och det är av 70 mm obehandlad gran och det är knuttimmer konstruktion. Takbrädorna är av 28 mm obehandlad gran. Det ingår totalt 4 fönster och dörr till förrådet. Takbeläggning, rännor med stuprör och garageport ingår ej. Räkna med 2-3 dagar för montering. Skruvsats ingår. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  För denna produkt gäller fri frakt. Kontakta oss om ni behöver pris för lossning av gods. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.