0

Molde 40mm

Artikelnr: A-38

En fantastiskt fin Bastu! Låt oss presentera Bastun Molde som har byggyta 13,9 kvm och kan byggas med stöd av regler för Friggebod.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  En fantastiskt fin Bastu! Låt oss presentera Bastun Molde som har byggyta 13,9 kvm och kan byggas med stöd av regler för Friggebod. Av 13,9 kvm består ca 1,8 kvm av veranda. Öppnar du upp de helglasade dörrarna en skön kväll ges förutsättningar för mycket hög trivsel. Molde erbjuder ett rum för relax, ett förmak till bastu och en skön bastu med lavar av al.

  Molde Bastu levereras som byggstas och av 40mm gran. Vi har valt beprövad korsvirke konstruktion för hög stabilitet och enkelt byggande. Takbrädorna är 28mm och golvbrädorna är 28mm. Tonad glasdörr in till bastu av säkerhetsglas samt ett fönster till bastun ingår. Shingel finns som tillval i svart och tegelrött. Kontakta oss även om bastu aggregat. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler, Bastuaggregat och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.