0

Molde 70mm

Artikelnr: A-145

En fantastiskt fin Bastu! Låt oss presentera Bastun Molde 70 som har byggyta 13,9 kvm och kan byggas med stöd av regler för Friggebod.

{{ specialPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
{{ ordPrice }}{{currencySign}}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  En fantastiskt fin Bastu! Låt oss presentera Bastun Molde 70 som har byggyta 13,9 kvm och kan byggas med stöd av regler för Friggebod. Av 13,9 kvm består ca 1,8 kvm av veranda. Öppnar du upp de helglasade dörrarna en skön kväll ges förutsättningar för mycket hög trivsel. Molde erbjuder ett rum för relax, ett förmak till bastu och en skön bastu med lavar av al.

  Molde Bastu levereras som byggsats och av 70mm gran. Vi har valt beprövad knutvirkeskonstruktion för hög stabilitet och enkelt byggande. Takbrädorna är 28mm och golvbrädorna är 28mm. I utförande 70 levereras fönster och ytterdörr med dubbla glas. Tonad glasdörr in till bastu av säkerhetsglas samt ett fönster till bastun ingår. Shingel finns som tillval i svart och tegelrött. Kontakta oss även om bastu aggregat, vi lämnar även pris på det om så önskas.  

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler, Bastuaggregat och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

  Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 129 000 kr

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.