0

Nora Garage 16,5 m2

Artikelnr: A-117

Nora garage 16,5 kvm är ett riktigt stabilt garage! Skydda din klassiker, din motorcykel eller annat från väder och vind.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1541kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Nora garage 16,5 kvm är ett riktigt stabilt garage! Skydda din klassiker, din motorcykel eller annat från väder och vind. 

  Garaget är 3 x 5,5 meter och är perfekt för en bil eller kanske ett rum för hobby. Nora garage kommer som obehandlad byggsats. Konstruktionen är knuttimmer och väggarna är 40 mm grova. 2-glas fönster, dörr med fönster, garageport och beslag ingår. I vanlig ordning ingår även  detaljer som vindskivor, takfotsbrädor, foder och list. Vi har uteslutit govbrädor.

  Så i praktiken behöver du montera, måla och täcka takunderlags brädorna med takbeläggning. Komplettera med exempelvis rännor, stuprör, schingel och garaget är så gott som klart att användas.

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Mått utvändigt 320 x570
  Takutsprång 25
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 3
  Schingel (1 pack = 3 m2) 10
  Paket dimension L-B-H 600 x 120 x 51
  Vikt (kg) 1110
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.