0

Patio S Bastu 4 m2

Artikelnr: A-162

Perfekt bastu för den som har behov av fin lösning av hög kvalitet med massor av utsikt! Avsett för upp till 4 personer.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
2791kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Perfekt bastu för den som har behov av fin lösning av hög kvalitet med massor av utsikt! Avsett för upp till 4 personer.

  Här är 4 kvm med två rader basulavar. Konstruktionen är knuttimmer och väggarna är 40 mm. Glaset är 8 mm tonat säkerhetsglas. Foder, täcklist, golv, takbrädor ingår. Självklart skickat vi med vind och takfotsbrädor samt syllar. Skruvsats och instruktion för montering ingår.

  Utöver detta ingår komplett taktäckning och isolering i bastuns undertak.

  Bastun kommer som obehandlad byggsats och bör kunna byggas på en dag. Vi kan även lämna pris på bastun i utförande där materialet är värmebehandlat. Bastulavar, isolering i tak ingår. Bastu aggregat är ett tillägg som vi gärna lämnar offert på. Vi lämnar även offert på takbeklädnad om så önskas.

  Bilder skall ses som exempelbilder, vänligen ladda ned monteringsanvisning för detaljerad information om vad som ingår. I manualer kan bastuaggregat förekomma för att visa exempel på installation. Bastuaggregat tillkommer och vi lämnar gärna offert.

  Det går även att få bastun i värmebehandlat virke och då tillkommer 11990kr. Bastun levereras då med svarta karmar. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.