0

Sandsele Bastu 7 Baseco

Artikelnr: A-53

Baseco Sansele, en fantastisk fin bastu som är 7 kvm och klarar de flesta behov! Bastudel där två bastulavar ingår, i förmaket finns plats för ombyte och även här ingår två bänkar.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1613kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Sansele, en fantastisk fin bastu som är 7 kvm och klarar de flesta behov!

  Bastudel där två bastulavar ingår, i förmaket finns plats för ombyte och även här ingår två bänkar. Två fönster med spröjs och ytterdörr med fönster och spröjs är inkluderat. Självklar finns en bastudörr av säkerhetsglas med i paketet. Du kan komplettera med kamminlösnings från Harvia, kontakta oss för pris. 

  Bastun kommer som byggsats med stomme av 45 X 145 mm knuttimmer. Bastu med relax är 7 kvm och med altan är den knappt 10 kvm. Ladda ned produktblad för att se exakt vilka detaljer som ingår och de exakta måtten. Beställ, räkna med ca 2 dagar byggnation innan du kan njuta av ett skönt bastubad. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår i baspaket ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  I manualer kan bastuaggregat förekomma för att visa exempel på installation. Bastuaggregat tillkommer och vi lämnar gärna offert.

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.