0
Fri frakt *

Stugaonline Edition Attefallshus Baseco

Artikelnr: A-156

Sveriges Bästa Pris!! Attefallshus Stugaonline Edition, vi har tagit fram ett förslag så som vi tycker det skall se ut för att vara riktigt bra.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Sveriges Bästa Pris!! Attefallshus Stugaonline Edition, vi har tagit fram ett förslag så som vi tycker det skall se ut för att vara riktigt bra. 30 kvm i botten och ett loft på 10 kvm!

  Fri hemleverans för denna produkt, lossning/avlastning kan beställas mot avgift.

  Det är en Baseco och vi har lagt till ett stort skjutparti gaveln för att få in mer ljus. Baseco Storsjö har smart planlösning med 30 kvm i botten och ett loft på 10 kvm vilket ger gott om utrymme. Den stabila konstruktionen och höga virkes kvalitét gör att Storsjö passar utmärkt som exempelvis sommarhus, gäststuga eller bostad året runt.

  För denna produkt; Fri hemleverans, lossning tillkommer. Dela upp betalning i 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Månads kostanden blir då 4167kr/mån. Se fullständiga villkor för 24 månader utan ränta; Länk delbetalning

  Kanske vill du ha den som gäststuga eller bostad året runt. Fönster och ytterdörr levereras isolerade och håller inne värmen.
  Storsjö 30 m² är en större stuga från Baseco. Tack vare loftet så ligger golvytan sammanlagt på hela 40 m² vilket ger gott om extra utrymme.

  Stomme av av knuttimmer 45x145 mm av furu ger stabil lösning. Det ingår 3 isolerade dubbelfönster och två isolerade enkelfönster för bra ljusinsläpp. Isolerad ytterdörr med glas och innerdörr är inkluderat. Självklart skickar vi med foder och lister samt i detta fallet även spröjs. 

  Till taket är det slätspontad och ändspontad panel. Vindbrädor och takfotsbrädorna ligger med i paketet och det gör även 25 mm golv med tillhörande golvlist. Glas partiet med är med i leveransen men byggsatsen levereras utan hål i vägg för partiet. När stugan är på plats och färdigbyggt är det tänkt att du som kund sågar ut hål för parti på det sätt du anser vara lämpligt.  

  Stugan på bilden visar ett exempel på uppförande. För detaljerad information om vad som ingår i baspaket ber vi dig ladda ned tillhörande produktblad. Stugan levereras omålad. Ytbeläggningen som takpapp, shingel eller takplåt ingår ej. Bilden av inomhus miljö är endast inspirationsbild som visar exempel på vad ni kan göra med insidan. Det går att välja till skjutparti i vinterglas utförande i det fall ni planerat att isolera stugan för året runt bruk. Då tillkommer 19900kr. 

  Detta är en skrymmande produkt som kräver specialtransport i form av en stor lastbil eller kranbil. Leverans sker fram till porten om du bor i lägenhetshus eller fram till tomtgräns om du bor i villa. Du som kund ansvarar för att flytta godset från tomtgräns.

  Kom ihåg att kontakta ditt lokala kommunkontor för information gällande attefallshus och vad som gäller för just din fastighet. 

  För denna produkt gäller fri frakt. Kontakta oss om ni behöver pris för lossning av gods. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.