0
Fri frakt *

Svarttjärn bastuhus 25 m2 Baseco

Artikelnr: A-66

Svarttjärn är en snygg och funktionell funkisbastu på hela 25 kvm.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Svarttjärn är en snygg och funktionell funkisbastu på hela 25 kvm. Det ger en rymlig bastudel, dusch/toalett och framförallt en väl tilltagen relax med stort glasparti. Här är en bastustuga för riktiga livsnjutare!

  För denna produkt; Fri hemleverans, lossning tillkommer.

  En fantastiskt fin bastu med fönster och fönsterparti i alla väderstreck för bästa ljusinsläpp. Stora glaspartiet av härdat energiglas och bastudörren som ingår är även den av säkerhetsglas. Ytterliggare 3 fönster och en innerdörr samt en ytterdörr ingår. Självklart ingår tillhörande foder och list till fönster samt dörrar. Svarttjärn är tänkt att användas som bastu därför skickar med två bastulavar.

  Golvet är 25 mm och golvlist skickas med i paketet. Stomme av 45x145 mm furu från de lappländska skogarna och vindbrädor, takfotsbrädor som ingår är av samma höga kvalitet. Taket är av slätspont och ändspontad fur. Skulle du vilja ha stugan i annat utförande ber vi dig kontakta oss så hjälper vi gärna till med det. Kanske vill du ha den som stuga och ta bort laven, bastudörren och sätta in en innerdörr, vi hjälper till.

  Bilden är exempelbild, ladda ned produktblad för detaljerad specifikation om vad som ingår i baspaket. Stugan kommer obehandlad, kaminpaket från Harvia kan köpas till. Vi kan även lämna pris på takpaket med eller utan schingel.  

  Måtten på stugan medger att den byggs med stöd av regler för attefallshus, kontakta alltid din kommun lokalt för mer information. I manualer kan bastuaggregat förekomma för att visa exempel på installation. Bastuaggregat tillkommer och vi lämnar gärna offert.

  För denna produkt gäller fri frakt. Kontakta oss om ni behöver pris för lossning av gods. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert för lossning eller annat som ni önskar komplettera med. 

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.