0

Swindon Friggebod / Förråd 16,2 m2, 40mm

Artikelnr: A-152

Swindon för övernattning, hobby eller förvaring.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
2707kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Swindon för övernattning, hobby eller förvaring. Du avgör om det är en friggebod eller ett förråd. 16,2 kvm total byggyta att inreda och njuta av.   

  En riktigt fin liten stuga där du kan förvara, snickra eller läsa. Kanske inreda för övernattande gäster. Stommen är knuttimrad av 40mm högkvalitativt virke. Till denna friggebod ingår golvbrädor av 19mm trä och fönster av typen 2-glas. Allt kommer i form av obehandlad byggsats för dig att pussla samman. Höjd till nock är 245cm,  byggtiden beräknas till 1-2 dagar

  Bilderna är exempel bilder. Färg och kringprodukter så som utemöbler ingår ej. Ladda gärna ned manualen för att skapa dig en bild av konstruktionen.

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.