0

York Friggebod / Förråd 10 m2, 40mm

Artikelnr: A-150

York för övernattning, hobby eller förvaring.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1954kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  York för övernattning, hobby eller förvaring. Du avgör om det är en friggebod eller ett förråd. 10 kvm att inreda och njuta av.   

  En riktigt fin liten stuga där du kan förvara, snickra eller läsa. Kanske inreda för övernattande gäster. Stommen är knuttimrad av 40mm högkvalitativt virke. Stugan är 10 m2 och det ingår golvbrädor 19mm trä. Allt kommer i form av obehandlad byggsats för dig att pussla samman. Höjd till nock är 244cm,  byggtiden beräknas till 1-2 dagar

  Bilderna är exempel bilder. Färg och kringprodukter så som utemöbler ingår ej. Ladda gärna ned manualen för att skapa dig en bild av konstruktionen.

  Tveka inte att kontakta oss med frågor. Ange gärna tänkt leveransadress om du vill ha offert med frakt. Skriv även om det skall vara med eller utan avlastning av gods, det påverkar fraktpriset. 

  E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.