0
Fri frakt *

Attefallshus Nyliden stuga 25 kvm Baseco

Artikelnr: A-63

Det är som en dröm, Nyliden stuga! Stilrena 25 kvm med fokus på utsikt och ljusinsläpp i funkis utförande! För denna produkt; Fri hemleverans, lossning tillkommer.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Det är som en dröm, Nyliden stuga! Stilrena 25 kvm med fokus på utsikt och ljusinsläpp i funkis utförande!

  För denna produkt; Fri hemleverans, lossning tillkommer.

  Stugan kan du ha i din trädgård för hobby, övernattande gäster, yogastudio eller ett rum för tonåringarna att vistas i. Kanske vid sjön som stuga eller vid havet att besöka när tid finns.  Som vanligt är valet ditt och du kan självklart kompletterar med exempelvis Galgat funkisbod och Gellas funkisbastu. Måtten ger dig möjlighet att bygga med stöd av regler för attefallshus. Börja med att kontakta din kommun lokalt så får du förutsättningarna för just din fastighet. 

  Stugan har en stomme av 45x145 mm senvuxen furu från Lappland. Taket är av ändspontad slätspontpanel. Fönsterparti, 3 fönster, innerdörr och ytterdörr ingår och självklart skickar vi med foder och täcklist. Golvet är 25mm och golvlist ingår. Sugan kommer som byggsats av obehandlad fur. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår i baspaket ber vi dig ladda ned produktblad, manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  För denna produkt gäller fri frakt. Kontakta oss om ni behöver pris för lossning av gods. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.