0

Badtunna 170 cm

Artikelnr: A-107

Badtunna 170 cm för sköna bad under bar himmel.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1042kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Badtunna 170 cm för sköna bad under bar himmel. 

  Kapacitet 1100 liter och avsedd för upp till 5 personer. Tunnan är 170 cm i diameter. Vattnets temperatur vid start är avgörande men eldar du rätt skall värmen komma igång efter 5 minuter och när du passerat ca 1,5 - 2,5 h kan du börja bada. Karet är klätt i trä och behandlat för att tåla väder och vind. Inner karet är av glasfiber och du väljer mellan blått, grått eller vitt. Kamin med skorsten ingår. Här eldar du med vet upp till 45 cm. Karet väger 200 kg utan vatten. PVC täcke, isolerad topp eller Fiberglastopp anges vid beställning. 

  PVC täcke och trappa med 2 steg ingår.

  Isolerad topp 4295kr,

  Fiberglastopp 3295kr

  Bilderna är exempelbilder och kan innehålla detaljer som inte ingår i priset. Exempel på extra utrustning är underlag, jet system och belysning.

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.