0

Baseco Bruks Bastu/Förråd 5 m2

Artikelnr: A-82

Baseco Bruks bastu är på 5 kvm, levereras obehandlad och det senvuxna, tåliga virket från de lappländska skogarna är rejält dimensionerat.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
871kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Bruks bastu är på 5 kvm, levereras obehandlad och det senvuxna, tåliga virket från de lappländska skogarna är rejält dimensionerat. 

  För att använda produkten som bastu behöver du bland annat komplettera med värmekälla och bastulavar. Vi lämnar gärna offert på kamminpaket från Harvia och bastulavar. Ytterdörr och fönster med tillhörande täcklist och foder ingår. Självklart ett skönt golv med golvlist. Takbrädor, vind och takfotsbrädor är med i paketet och vi lämnar offert på takpaket med eller utan schingel.  

  Stugan levereras som byggsats och stommen är av 45x145 mm furu. För detaljerad beskrivning om vad som ingår i baspaket ber vi dig ladda ned fil med produktblad i anslutning till text. Bastun kan byggas med stöd av regler för förrådsbyggnad. 

  Bilden är exempelbild och kan innehålla detaljer som inte ingår i priset. I manualer kan bastuaggregat förekomma för att visa exempel på installation. Bastuaggregat tillkommer och vi lämnar gärna offert.

  3900 kr för hemleverans, lossning ingår ej. Leverans sker till angiven adress, farbar väg för lastbil krävs. Kunden ordnar själv lossning med ex. traktor med gafflar. Kontakta oss gärna om ni behöver pris och hjälp med lossning. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.