0

Baseco Grannäs Carport med förråd 23 m2

Artikelnr: A-93

Baseco Grannäs Carport med förråd 23 m2 är carport 23 + 8 kvm förråd och är praktisk till mycket.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
2638kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Grannäs Carport med förråd 23 m2 är carport 23 + 8 kvm förråd och är praktisk till mycket. Det stora utrymmet ger dig plats för både fordon, fritid och förvaring.

  Grannäs kan monteras spegelvänd eller som på bilden. Grannäs levereras obehandlad och virket är av den senvuxna norrländska furan vilket ger den goda kvalitet som kännetecknar Baseco. Stommer är av knuttimmer konstruktion och stockarna är 45x145 mm. I vanlig ordning ingår takbrädor, vind och takfotsbrädor. Vi skickar med råplan och list till både dörr och fönster. Självklart lämnar vi gärna offert på takpaket med taktäckning, kontakta oss för pris. 25 mm golv till förrådet är med i leveransen. 

  Grannäs kommer som byggsats och är obehandlad. Bilder är exempelbilder, för detaljerad information om vad som ingår i baspaket ber vi dig ladda ned produktblad under fliken "filer" eller ring och prata med oss. 

  3900 kr för hemleverans, lossning ingår ej. Leverans sker till angiven adress, farbar väg för lastbil krävs. Kunden ordnar själv lossning med ex. traktor med gafflar. Kontakta oss gärna om ni behöver pris och hjälp med lossning. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.