0
-15%

Baseco Hällnäs Förråd 8 m2

Artikelnr: A-91

Baseco Hällnäs Förråd 8 m2 är det lite större alternativet av Basecos väggförråd.

{{ specialPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
{{ ordPrice }}{{currencySign}}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Hällnäs Förråd 8 m2 är det lite större alternativet av Basecos väggförråd. Kan vara en förlängning av huset eller garaget för dig som vill ha mer förvaring. Förrådet kan även monteras fristående.

  Perfekt för förvaring av redskap eller utemöbler. Taket utgörs av 20 mm slätspontspanel som är ändspontad och vi inkluderar vind samt takfotsbrädor. Golvet är 25 mm och stabilt, fönster och förrådsdörr med fönster och spröjs ingår. Självklart finner du även täcklist och foder till förr och fönster i leveransen. 

  Vi lämnar gärna offert på takpaket med tacktäckning eller isolerings paket om så önskas. 

  Stugan på bilden visar ett exempel på uppförande. Stugan kommer som byggsats och är av obehandlad furu. Konstruktionen är korsvirke och stommen är av 45x145 mm senvuxen lappländskt virke. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor!

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.