0
Fri frakt *

Baseco Högliden garage 25 kvm

Artikelnr: A-57

Baseco Högaliden garage 25 kvm är ett riktigt stabilt garage! Skydda din klassiker, din motorcykel eller annat från väder och vind.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
2970kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Högaliden garage 25 kvm är ett riktigt stabilt garage! Skydda din klassiker, din motorcykel eller annat från väder och vind. 

  Garaget är 25 kvadrat vilket gör att du kan bygga det med stöd av attfallshus. Börja alltid med att kontakta ditt lokala kommunkontor så får du hjälp med vad som gäller för just din fastighet och mark. 

  Garaget kommer som obehandlad byggsats, Fönster och isolerad gagagedörr ingår och det gör även garageporten. I vanlig ordning ingår detaljer som vindskivor, foder och list. Vi har uteslutit govbrädor men vi skickar med 45x95 mm färdigkapad syll. Så i praktiken behöver du montera, måla och täcka takbrädorna med takbeläggning. Komplettera med exempelvis rännor, stuprör, taktäckning och garaget är näst intill klart. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  3900 kr för hemleverans, lossning ingår ej. Leverans sker till angiven adress, farbar väg för lastbil krävs. Kunden ordnar själv lossning med ex. traktor med gafflar. Kontakta oss gärna om ni behöver pris och hjälp med lossning. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.