0
Fri frakt *

Bastu Hagen 70, 23,95 kvm totalt

Artikelnr: A-147

Hagen är en riktigt rymlig bastu med stora glasytor som släpper in naturen! Här är ett relaxrum , ett förmak till bastu och en härlig bastu.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Hagen är en riktigt rymlig bastu med stora glasytor som släpper in naturen! Här är ett relaxrum , ett förmak till bastu och en härlig bastu.

  Den totala byggytan med takutsprång på framsidan altan är 23,95 kvm. Altanen är 4,4 och ytterligare 4 kvm är under skyddande takutsprång som går ut på hela framsidan. Tak som sticker ut mer än 700 cm från vägg räknas som byggyta. Måtten gör att du kan bygga denna bastu med stöd av regler för attefallshus. Kontakta din kommun lokalt för mer information. 

  De stora glasytorna gör att du känner närhet till naturen utanför vilket ger en behaglig upplevelse. Här sitter du bekvämt och tittar ut över sjö och mark. Bastun är tänkt för upp till 4-5 användare och bastulav av al ingår. I relaxdelen kan du klä om, sitta och njuta eller hänga av dig badrocken innan du kliver in i förmaket till bastun där du hänger av dig badrock. Förmaket ger även plats för den som kanske tänkt att montera in duschkabin. 

  Bastuhuset och levereras med totalt tre höga dubbelfönster, ett högt enkelfönster samt en glasad dörr som är låsbar. Samtliga glas är av typen 2-glas. Dörren in till bastun är av tonat säkerhetsglas. Bastun tar ca 2-3 dagar att bygga.

  Stugan levereras obehandlad byggsats av 70 mm knuttimmer för god isolering. Till byggsatsen ingår även skruv. Brädor i golv och tak är 24 mm och takbeläggning av Icopal bitumen i svart utförande ingår. Takbeläggningen kan även levereras i tegelrött om så önskas. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Fri frakt för denna produkt gäller förutsatt att det finns väg till din adress som klarar tung trafik! Lossning av gods ingår ej. E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.