0

Bastu Halden M

Artikelnr: A-28

Riktigt trevlig bastu med stora glasytor! Helt perfekt framförallt för den med härlig utsikt.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Riktigt trevlig bastu med stora glasytor!

  Helt perfekt framförallt för den med härlig utsikt. Här sitter du bekvämt och tittar ut över sjön och mark. Byggyta 8,2 kvm inkluderat taktäckt veranda och 6,5 kvm exkluderat verandan. Bastun är tänkt för upp till tre användare och i förmaket kan du ledigt klä om. Bänk till förmaket och till verandan utanför dörren ingår.

  Bastun tar 1-2 dagar att bygga och levereras med ett stort fönster samt ett smalare enligt bild. Glasad ytterdörr och dörr av tonat glas in till bastun ingår. Bastulavar av al ingår naturligtvis. Stugan levereras som obehandlad byggsats och konstruktionen är 40 mm korsvirke av gran. Till byggsatsen ingår även skruv. Brädor i golv och tak är 28 mm. Stugans höjd och storlek gör att den går under regler för friggebod, kontakta din kommun för information. Grunden byggs efter egna behov, kontakta oss gärna för tipps och idéer.  

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. I manualer kan bastuaggregat förekomma för att visa exempel på installation. Bastuaggregat tillkommer och vi lämnar gärna offert.

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Specifikation
  Höjd 10m
  Storlek 8.2 kvm
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.