0

Bastu Saunahouse 2,8m

Artikelnr: A-132

En härlig bastu att ställa i trädgården! Återställ din kropp och lugna ditt sinne med Squere Barell 6-personers utomhusbastu.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
2438kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  En härlig bastu att ställa i trädgården!

  Återställ din kropp och lugna ditt sinne med Squere Barell 6-personers utomhusbastu. Bastun är utformad för att ge all lyx och hälsofördelar med en traditionell bastuupplevelse till ett mer tillgängligt pris. I detta utförande finns även 2 sittplatser utanför bastun där du kan sitta och svalka dig. 

  Stommen är av 42 mm gran och designad för att ge det mest användbara inre utrymmet. Bastuns utformning gör att den snabbt blir varm. Bastun vilar på två väderbeständiga stödvaggor för att bevara träet och ge en solid grund för strukturen. Entrén har en dörr i härdat glas, ytterligare två fönster släpper in ljus utifrån. Två invändiga bänkar ger gott om plats för upp till 6 vuxna. Det medföljande bitumen-shingeltaket är utformat för att skydda din bastu från exponering för väder och vind. 

  Bastun levereras som obehandlad byggsats, belag och skruv ingår. För detaljerad info om vad som ingår ber vi dig ladda ned manualen. Bilder är exempelbilder och eventuella kringprodukter i bild ingår ej. Tveka inte att kontakta oss med frågor och vi lämnar offert för frakt till varje kund. I manualer kan bastuaggregat förekomma för att visa exempel på installation. Bastuaggregat tillkommer och vi lämnar gärna offert. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.