0

Dorpat 40

Artikelnr: A-31

En fin Bastustuga i modernare design.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  En fin Bastustuga i modernare design. 21,8m2.

  Bekväm bastu med bra utrymme och relaxrum som även kan användas för övernattning. Bastulavar av al i två plan ingår och är tänkt för upp till fyra personer. Bastuagregatet är vedeldat och luckan till elden finns i relaxrummet. Rummet i anslutning till bastun kan kan användas till omklädning eller byggas om till våtrum med dusch.

  Bastustugan levereras i obehandlat 40mm knuttimmer av gran och är en byggsats. Glasad pardörr samt två höga fönster ingår för stort ljusinsläpp. Golvbrädor och takbrädor är 28mm och skruvsats för hela stugan ingår. Tackpapp Icopal bitumen ingår och levereras i svart om inget annat anges, tegelrött finns som alternativ utan merkostnad och färg anges vid beställning. Bastudörren är av 8mm tonat säkerhetsglas.

  Bastustugan levereras utan klinker eller brunnar, bilderna är exempelbilder. Stugans storlek och höjd tillåter att stugan byggs utan bygglov med stöd av regler för Attefallstuga.  Kontakta din kommun lokalt för mer information. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  I manualer kan bastuaggregat förekomma för att visa exempel på installation. Bastuaggregat tillkommer och vi lämnar gärna offert.

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.