0

Friggebod Baseco Jutis funkishus 15 m2

Artikelnr: A-78

Baseco Jutis funkishus 15 m2 som passar både som gäststuga och lusthus, du väljer själv.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
2450kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Jutis funkishus 15 m2 som passar både som gäststuga och lusthus, du väljer själv. 

  Det skjutbara glaspartiet är av härdat isolerglas. Taket utgörs av en slätspontspanel som är ändspontad, vind och takfotsbrädor ingår. Golvbrädor är standard och vi skickar med både täcklist, foder och golvlist till golv och fönsterparti och ytterdörr. Vill du öka höjden går det att köpa till timmervarv. Vi lämnar gärna offert på takpaket med taktäckning med eller utan schingel. Vill du köpa till fönster lämnar vi även pris på det. 

  Stugan kommer som byggsats och är av obehandlad fur. Stommen av 45x145 mm och det är korsvirkes konstruktion. 

  Stugan på bilden visar ett exempel på färdigt uppförande. För detaljerad information om vad som ingår i baspaket ber vi dig ladda ned produktblad i anslutning till denna text. 

  3900 kr för hemleverans, lossning ingår ej. Leverans sker till angiven adress, farbar väg för lastbil krävs. Kunden ordnar själv lossning med ex. traktor med gafflar. Kontakta oss gärna om ni behöver pris och hjälp med lossning. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.