0

Friggebod Placas 1, Stuga 12 m2, 3,9 m2 altantak

Artikelnr: A-118

Stabil friggebod att ha som gästrum eller skön avslappning med en bok.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1375kr /mån 24 månader utan ränta. Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Stabil friggebod att ha som gästrum eller skön avslappning med en bok.

  En rymlig Friggebod där rummet är 12 kvm och taket som kan ge skugga eller skydd mot regn är ytterligare 3,9 kvm. Designen är rektangulär och ger ett brett användningsområde. Här finns plats att sätta in en bäddsoffa eller säng och ha som extra rum eller läshörna. Det kan i början vara en stor lekstuga för att sedan övergå till skön plats för kaffestunder, stort förråd eller rymlig friggebod. Du avgör och vi levererar när så önskas. Placas I levereras som byggsats som normalt krävs ca 1 arbetsdag för montage.

  Konstruktion knuttimmer och väggarna är 40 mm. Dubbeldörr med glas samt två höga fönster samt beslag enligt bild ingår. Samtliga fönster är av typen 2-glas för att ge god isolering. Här ingår även golvunderlagsbrädor, takbrädor, vind och takfotsbrädor samt foder och list.  Vi lämnar även pris på shingel om så önskas och du får då med det i samma sändning.

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 450 x 300
  Takutsprång 90
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 2
  Schingel (1 pack = 3 m2) 7
  Paket dimension L-B-H 445 x110 x65
  Vikt (kg) 1000
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.