0
Fri frakt *

Tjakke stuga med loft. Stuga / Bastustuga

Artikelnr: A-56

Tjekke betyder fjälltopp på Samiska, En underbar stuga med massor av möjligheter som går att ha till mycket! För denna produkt; Fri hemleverans, lossning tillkommer.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
2742kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Tjekke betyder fjälltopp på Samiska, En underbar stuga med massor av möjligheter som går att ha till mycket!

  För denna produkt; Fri hemleverans, lossning tillkommer.

  Vill du ha den som bastu eller sovstuga, jaktstuga eller sommarstuga. Kanske du vill eftermontera en mellanvägg för att få ralaxdel innan man kommer in i bastun. Är det en framtida syateljé eller är det här du sitter och binder flugor inför fiskesäsongen? Det går även att köpa ett flertal och bygger en camp. Stugan har sammanlagd golvyta som är 19,4 kvm varav 4,4 är loft. 

  Vi skall erkänna att vi inte vill eller kan kategorisera Stugan Tjekke som är 15 kvm + loft. Den kan användas till mycket och vi överlåter till dig att avgöra vad du vill ha den till. Stugan levereras som byggsats, stockarna är av furu med måtten 45 x 145 mm. Två fönster och en glasad dörr ingår och det gör även foder och list. Självklart följer det med en stabil glasad dörr. Takbrädorna är slätspont, vindbrädor och takfotsbrädor ingår. Notera att taket skall täckas med papp, shingel eller annan beläggning. Ladda gärna ned produktblad för detaljerad beskrivning av stuga och innehåll. Kontakta även din kommun lokalt gällande byggregler för din mark eller tomt. Tjekke stuga är 4 meter hög och det är viktigt att ha koll på reglerna innan start.

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår i baspaket ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  I manualer kan bastuaggregat förekomma för att visa exempel på installation. Bastuaggregat tillkommer och vi lämnar gärna offert.

  Kostnad tillkommer om ni behöver hjälp med avlastning, kontakta oss för pris. 

   

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.