0
Fri frakt *

Attefallshus Baseco Solbacka stuga växthus 25 m2

Artikelnr: A-61

Baseco Solbacka stuga växthus 25 kvm Detta är magiskt, stuga, attefallshus eller växthus är upp till dig.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Solbacka stuga växthus 25 kvm Detta är magiskt, stuga, attefallshus eller växthus är upp till dig. Oavsett val får du en fantastisk lösning med mycket ljusinsläpp och mycket utsikt! Total golvyta är 35 kvm varav 10 kvm är loft.

  För denna produkt; Fri hemleverans, lossning tillkommer.

  Här kan njuta av värmen eller öppna upp och släppa in naturen. Den inglasade ytan kan du ha som växthus eller uterum. I vanlig ordning ingår det mesta så som slätspontade och ändspåntade takbrädor, vind och takfotsbrädor, 25 mm golv med tillhörande golvlist. Totalt 8 fönsterpartier och tre ytterdörrar och en innerdörr med tillhörande foder och list. Stommen är av 45x145 mm furu och byggsatsen kommer obehandlad. 

  Kontakta oss gärna om du vill ha offert på takpaket inkluderat papp, shingel mm. Måtten tillåter att du bygger denna stuga med stöd av attefallshus, kontakta din kommun så får hjälp med vad som gäller för dig och din fastighet. Ladda även ned produktblad vid texten för detaljerad information om vad som ingår. Våra bilder är exempelbilder och kan innehålla detaljer som inte är en del av baspaketet. 

  För denna produkt gäller fri frakt. Kontakta oss om ni behöver pris för lossning av gods. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

   

   

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.