0
Fri frakt *

Baseco Heden förråd / Attefallshus 25 m2

Artikelnr: A-49

Baseco Heden förråd 25 m2.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
3005kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Heden förråd 25 m2. Ett förråd från Baseco när det är som bäst!

  Vill du har en mycket stabil lösning i klassisk stil av väldigt hög kvalitet kan du sluta leta. Välkommen till Heden från Baseko. Här är konstruktion av 45 mm knuttimrad fur som ger 25 kvm när det står klart. Måtten ger dig möjlighet att bygga med stöd av regler för attefallshus förutsatt att övriga villkor så som avstånd till grannar och annat som krävs är i ordning. Heden kan vara ett genuint gediget förråd och det kan vara ett fullfjädrat attefallshus. Du avgör naturligtvis hur du vill använda ytan och Baseco borgar för hög kvalitet från produktion i Sverige.

  Heden leverera som byggsats och är av obehandlad furu. Två dubbelfönster med spröjs, list och foder ingår. Även dubbeldörr med foder och innerlist är inkluderad. Slätspånt till tak och både vind och takfotsbrädor är med. Golvet är 25 mm brädor, golvlist ingår. 

  Kom ihåg, börja med att kontakta din kommun lokalt så får du hjälp med regler och bygganmälan som gäller för dig och just din fastighet. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  För denna produkt gäller fri frakt. Kontakta oss om ni behöver pris för lossning av gods. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

   

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.